Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

Πολυπολιτισμικότητα

  Στις μέρες μας πολλοί είναι οι πρόσφυγες , που εγκαταλείπουν τη γη τους , την πατρίδα τους για να εγκατασταθούν σε ένα νέο μέρος , στο οποίο θα ζουν καλύτερα . Αυτοί οι άνθρωποι για πολλούς και για διάφορους λόγους αφήνουν την χώρα τους . Πάντως αυτό που μας απασχολεί είναι τα μέρη που πηγαίνουν για να μείνουν , οι χώρες που διασχίζουν  κλπ .
ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΑΥΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ . 
ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΦΥΛΩΝ , ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ . ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ , ΑΛΛΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ , ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ  ΑΛΛΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ .


Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ  ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ;


ΟΧΙ . Η πολυπολιτισμικοτητα πρέπει να υπάρχει .  Έχει και θετικά και αρνητικά .
Τα θετικά είναι αν όχι πολλά τότε αρκετά . Οι νοοτροπίες συνδυάζονται . Δημιουργείται ένα κλίμα, συνήθως , ωραίο και φιλικό . Οι ιδέες συμπορεύονται . Οι απόψεις ποικίλλουν . Οι άνθρωποι συνεργάζονται και επικοινωνούν . Ένα παράδειγμα είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες .

ΑΥΤΟ , ΒΕΒΑΙΑ , ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΦΥΓΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ... 
ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΥΡΙΩΣ .


         Ο Αλέξης Τσίπρας έχει ανοίξει τα σύνορα . Όλοι μπαίνουν μέσα στην Ελλάδα   χωρίς τάξη . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ . ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ .... δυστυχώς .... 
ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΒΙΑΣΜΟΙ , ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ , ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ . ΑΡΑ , ΕΔΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ .

ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ....
ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;;


ΑΡΑ , 
ΚΑΛΗ Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
https://www.facebook.com/neodimokrat/?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου