Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015

Ποιον να στηρίξω στις εκλογές ;

ΟΙ 4 ΤΗΣ ΝΔ 
 Δυστυχώς , βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη θέση . Εμείς και το κόμμα μας . Η Νέα Δημοκρατία μας  . Εμείς πρέπει να επιλέξουμε ένα κάλο πρόεδρο και η ΝΔ να μπει πάλι να γίνει πρώτη στις προτιμήσεις των Ελλήνων Συριζαίων . Μέχρι τώρα έχουμε δει πολλά . Έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο παρασκήνιο πίσω από τις πλάτες μας ...Έχουμε δει για παράδειγμα τα τζάκια .
Έχουμε ακούσει πως ο Καραμανλής θέλει να βγει ο Μεϊμαρακης , για να χειρίζεται και αυτός τα θέματα της ΝΔ . Ο  Στυλιανίδης , πρώην βουλευτής της ΝΔ στην Ροδόπη , θέλει να βγει ο Μεϊμαράκης για να πάρει μια θέση στη ΝΔ ... Έτσι έχουμε ακούσει .... !
     Πάντως πρέπει να αποφύγουμε τα τζάκια και τα κούτσουρα σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση .... Μιλάω για τον Μητσοτάκη και για τον Μεϊμαράκη ! Ο Μεϊμαράκης πρέπει ο ίδιος να βγει και να πει ότι πρέπει η ΝΔ να δώσει τη σκυτάλη στα νέα παιδιά ! Πώς θα έρθουν νέες ιδέες ; Πώς η ΝΔ θα κερδίσει τις εντυπώσεις των Ελλήνων Συριζαίων ; Επίσης , δεν γνωρίζουμε τις θέσεις του . Καταλαβαίνουμε λίγο πολύ πως προσανατολίζεται στον Μεσαίο χώρο . Παλιά ήταν 100% δεξιός , που κάποιες φορές έφτανε στα άκρα . Είναι καλός και προβληματίζεται με την σημερινή κατάσταση της χώρας . Δυστυχώς , όμως , εφαρμόζει παλιές τεχνικές στη ΝΔ . Και να βγει πρόεδρος δεν αλλάζει τίποτα . Η ΝΔ θα μείνει χαμηλά στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων !
    Ο Μητσοτάκης δεν έπρεπε να βάλει υποψηφιότητα . Το όνομα και το επίθετο δεν τον βοηθάνε καθόλου ... Η κοινωνία δεν τον θέλει γιατί είναι από τζάκι . Δεν μπορούμε να ζούμε χρόνια και έτη ολόκληρα κάτω από την οικογενειοκρατία των Μητσοτάκηδων κλπ ! Βέβαια , έχει κάνει σπουδαίες μεταρρυθμίσεις και θέλει η ΝΔ να είναι φιλελεύθερη .
ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ......


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ...

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στη ΝΔ . Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο κόμμα και είναι είναι ένας από εμάς ! Έχει δουλέψει στη ζωή του και πιστεύει πως η εργασία καταξιώνει και νοηματοδοτεί τη ζωή . Επομένως , μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε : δουλευταρά , εργατικό , σπουδαίο .... Πάντως , έχει υπερασπιστεί την κυβέρνηση Σαμαρά . Αυτό δεν αρέσει και πολύ στους αριστερούς . Άρα , άμα βγει δεν νομίζω να αλλάξει τίποτα έξω από το κόμμα , στην κοινωνία . Έχει ξεκαθαρίσει τις θέσεις του . Προσανατολίζεται προς τον χώρο της Δεξιάς . Αποστομώνει τους Συριζαίους . Δυστυχώς , όμως , δεν κατέχει το κομμάτι της επικοινωνίας ! Φωνασκεί και διαπληκτίζεται με όλους , αυτό είναι το μεγάλο του αρνητικό ....
    


Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ...!


Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι το πρόσωπο που προτιμώ . Ο Απόστολος έχει δουλέψει στη ζωή του . Έχει εργαστεί . Ήταν γαλατάς και δούλεψε σκληρά , πριν εισέλθει στον χώρο της πολιτικής . Για αυτόν έχουν ειπωθεί πολλά . Όμως ,  να ξέρετε όλοι σας πως όταν όλη η Ελλάδα ήταν υπό την κυριαρχία του Τσίπρα , εκείνος σάρωνε στην Μακεδονία . Είχε πάρει γύρω στα 70 % . Με απλές τεχνικές κατέκτησε τον κόσμο και για αυτό τώρα είναι περιφερειάρχης . Το μεγάλο κακό είναι πως δεν βρίσκεται μέσα στην Βουλή . Και ο Μεϊμαράκης μέσα στη Βουλή ήταν και έχασε .... Τον αγώνα θα τον δώσει στην κοινωνία και στην Ελλάδα . Δεν χρειάζεται η Βουλή . Πάντως αρχίζω να πιστεύω πως θα τον εκπροσωπεί ο Βορίδης . Και αυτό μου βρωμάει .....

https://www.facebook.com/neodimokrat/ Κάντε like


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου