Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015

O ΑΔΩΝΙΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΧΘΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ . ΔΕΝ ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ . ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΘΕΡΜΑ . ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 3 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ  ΛΕΓΟΝΤΑΣ :


-«Σήμερα έχω σκοπό να σα πω μερικά πράγματα που γενικά δεν τα ακούτε στην πολιτική. Καταρχάς να πω, ήδη αυτή η διαδικασία αρχίζει να έχει κάποιους καρπούς. Δειλούς η αλήθεια είναι, γιατί μεταξύ μας φοβόμαστε να μιλήσουμε οι υποψήφιοι, δεν γίνονται και τα debate. Είχαμε πει να κάνουμε δυο εθνικές συνδιασκέψεις, ούτε αυτές βλέπω να γίνονται.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΔΡΙΜΕΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ . ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΕ :


- ο συνυποψήφιός μου και καλός μου φίλος Απόστολος Τζιτζικώστας , στον Alpha όπου βρέθηκε, είπε ότι δεν κάναμε αρκετές μεταρρυθμίσεις ή κάπως έτσι το υπονόησε, στο διάστημα που εγώ και ο Κυριάκος ήμασταν Υπουργοί της κυβερνήσεως Σαμαρά. Εγώ θα ήθελα πάρα πολύ να βρεθούμε με τον Αποστόλη κάπου, σε ένα πάνελ, οπουδήποτε επιθυμεί, για να δούμε στις μεταρρυθμίσεις που κάναμε, ποια ήταν η δική του στάση σε αυτές.''ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου